Daily menu 12.5.2015

POLÉVKY

  • Silný hovězí vývar z morkových kostí pomalu vařený s bouquet garni, králičí galantýnkou a hrubě krájenou kořenovou zeleninou 58,-
  • Smetanové velouté z hnědých žampionů s čerstvě pečenými mandlemi a slaninovou slámou 78,-

Hlavní jídla

  • (80gr) Terina z kachních jater a telecího pupku s drcenými pistáciemi, zeleným pepřem doplněná o cibulovo-zázvorovou marmeládu a škvarkový chléb 145,-
  • (6ks) Gratinované ulity s královskými šneky Helix Aspersa na česnekovo-petrželkovém másle s opečenou bazalkovou bagetou 155,-
  • (70gr) Dorůžova pečená kachní játra s cibulovým jullien, tyrolským špekem a hrubozrnnou hořčicí na kmínovém chlebu 125,-
  • (80gr) Čerstvě zamíchaný hovězí tartar z pravé svíčkové se sekanou šalotkou, kapary, dijon hořčicí a olivovým olejem Extra Virgine s chlebovými topinkami 175,-
  • (50grZrající kozí sýr jemně vyšlehaný s bylinkami s carpacciem z marinované červené řepy na malém salátku s dýňovým olejem, čokoládovou drobenkou a medovými ořechy, máslové toasty 118,-